Goedele Liekens: “Een erezaak”

Love Island Lockdown met Goedele Liekens - © SBS BelgiumLove Island Lockdown met Goedele Liekens - © SBS BelgiumLove Island Lockdown met Goedele Liekens - © SBS Belgium

Haar zitje in de Kamer van Volksvertegenwoordigers is voormalig Miss België Goedele Liekens kwijt, maar dat deert haar niet echt. En ook Goedeles dochters zullen blij zijn dat de kiezer hun mama een handje geholpen heeft om de bijwijlen toxische politiek vaarwel te zeggen.

“Merel en Céleste waren er geen voorstander van dat ik opnieuw op de lijst ging staan”, bekent Goedele. “Ze begrepen echter ook dat ik op een mooie manier afscheid wilde nemen van de politiek, met veel voorkeurstemmen. Dat was een beetje een erezaak”, zegt ze in Dag Allemaal. “Als je dan toch meedoet aan verkiezingen, wil je niet met drie stemmen eindigen.”

Maar tijd voor de zwarte leegte na de politiek heeft de presentatrice niet. Voor ‘Het Laatste Nieuws’ maakt ze deze zomer een reportagereeks, en Goedele heeft ook enkele vrijwillige missies voor de Verenigde Naties op de planning staan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.