Quantcast
Entertainment

Het beste uit De Cooke & Verhulst Show van 24 mei

James Cooke & Gert Verhulst ruilden voor De Cooke & Verhulst Show de Evanna in voor de glitter en glamour van Studio 5 in Schelle. Vaste tafelgasten Jeroom (maandag), Marc-Marie Huijbregts (op dinsdag), Rani De Coninck (woensdag) en Erik Van Looy (donderdag) zorgen mee voor de nodige portie humor en kijkvertier.

Ontdek hieronder de beste fragmenten uit de uitzending van maandag 24 mei:

Willy Sommers viert 50 jaar ‘7 Anjers 7 Rozen’: “Het was eigenlijk een B-kantje”

Willy Sommers staat al meer dan 50 jaar op de planken, en dit jaar is het de exacte verjaardag van zijn allereerste plaat waar 7 Anjers, 7 Rozen op staat.

Jelle en Clara Cleymans brengen papa Jan tot tranen met een verjaardagsode

Jan Cleymans, die meespeelt in de band bij De Cooke & Verhulst Show, wordt 59 jaar en dat laten Gert en James niet voorbij gaan. Jelle en Clara Cleymans brengen een prachtig nummer voor papa Jan.

Willy Sommers over moeilijk jaar na hartproblemen en corona: “Het was 5 voor 12”

Willy Sommers kwam uit een heel moeilijk jaar. Na de constatie dat hij met hartproblemen kampt, kwam ook het nieuws dat hij besmet was met corona. Het ging niet goed en het was vijf voor twaalf.

Rita werd gedwongen haar baby af te staan: “Ik wist het pas tijdens bevalling”

Rita zat in een relatie waarbij een baby voor haar partner niet goed uitkwam. Ze moest haar baby tegen haar wil afstaan. Gelukkig vonden ze elkaar vele jaren later weer.

De Cooke & Verhulst Show, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4 en Goplay.be.

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten