Quantcast
Entertainment

Het beste uit De Cooke & Verhulst Show van 26 april

James Cooke & Gert Verhulst ruilden voor De Cooke & Verhulst Show de Evanna in voor de glitter en glamour van Studio 5 in Schelle. Vaste tafelgasten Jeroom (maandag), Marc-Marie Huijbregts (op dinsdag), Rani De Coninck (woensdag) en Erik Van Looy (donderdag) zorgen mee voor de nodige portie humor en kijkvertier.

Ontdek hieronder de beste fragmenten uit de uitzending van maandag 26 april:

Jeroom verontwaardigd over sportende minister: “Hier valt mijn mond van open”

Annelies Verlinden lokte protest uit met een video waarin ze bij de federale politie een fysieke proef aflegt. Ze doet dat binnen en zonder mondmasker, terwijl dat voor de bevolking verboden is.

Marc Coucke is zeker van zijn zaak: “Binnen 3 jaar is Anderlecht weer kampioen”

Nu het nieuws bekend werd dat Refaelov getekend heeft voor R.S.C. Anderlecht is Marc Coucke zeker van het feit dat zijn club binnen 3 jaar weer kampioen zal spelen.

Marc Coucke verklapt wat hij betaalde voor dinoskelet: “Echt een koopje”

Op een veiling in 2019 besloot Marc Coucke om het skelet van een dino te kopen, en dat voor een bedrag van wel 1 miljoen euro! Hij zou de dinosaurus graag in zijn nieuw avonturenpark tentoon stellen.

Sven De Ridder in tranen door verrassing: “Jij krijgt de Oscar voor beste papa!”

Sven De Ridder wordt door Gert en James uitgenodigd om verslag te brengen over de Oscars, maar dan volgt een verrassing van formaat die hem helemaal ontroert.

De Cooke & Verhulst Show, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4 en Goplay.be.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten