Wauters in de Woestijn - © DPG MediaWauters in de Woestijn - © DPG MediaWauters in de Woestijn, Koen Wauters

Weelderige luxe meets de onvervalste reality bij VTM 2. De zender trekt opnieuw resoluut de kaart van echte verhalen die uit het leven gegrepen zijn en brengt verrassende nieuwe programma’s in een mix met bewezen successen.

Volledig nieuw is Welkom bij Botanic Sanctuary Antwerpen, dat de kijkers exclusief meeneemt achter de schermen van het meest exclusieve sterrenhotel van de Benelux in hartje Antwerpen. Wegdromen kan ook in het nieuwe seizoen van Villa Zuid-Afrika, waarin Kathleen Aerts en haar gezin de camera’s toelaten tijdens de loodzware verbouwingen van hun Droom-guesthouse.

In Dat Eet Dan Gelukkig Zijn trekt de onversneden Bockie De Repper op culinaire queeste doorheen het land om aan te schuiven aan de keukentafel van de gewone Vlaming. Daar stelt hij de vragen die niemand anders durft te stellen. In De Grootste Lefgozer gaat VTM 2 dan weer op zoek naar de grootste durfal van het land. Koen Wauters is er alvast één, want hij wordt in Wauters in de Woestijn gevolgd tijdens zijn loodzware Dakar-race.

Nog meer reality is er met het nieuwe seizoen van De Vuilste Jobs van Vlaanderen en Lady Truckers. VTM 2 blijft ook het allerbeste voetbal brengen in de Champions League, waarin de 16 beste ploegen van Europa het tegen elkaar opnemen. En natuurlijk ook dé sporthype van het moment: Darts! Vlaanderen raakte massaal verslingerd aan het verslavende spel. Na het succesvolle BV Darts in het najaar zal donderdagavond, oftewel donderdarts, dit voorjaar ingevuld worden met de Darts Masters en de Premier League

Kristine Willems, channel manager VTM 2: “Met VTM 2 zijn we erin geslaagd om het voorbije anderhalf jaar stelselmatig een vast publiek op te bouwen, dankzij nieuwe lokale programma’s. Programma’s die ons laten binnenstappen in intrigerende werelden. VTM 2 heeft op die manier een ‘smoel’ gekregen en zit stevig op het traject om een grote tweede VTM-zender te worden. Dit voorjaar staat VTM 2 er opnieuw met een gedurfd aanbod, vol intrigerende reality, sport, adrenaline, straffe verhalen en straffe mensen.

Uitzendschema

ProgrammaWanneer
De Vuilste Jobs van VlaanderenElke dinsdag om 21u35
DartsVanaf vrijdag 28/01
Champions LeagueVanaf midden februari
Dat Eet Dan Gelukkig ZijnLater dit voorjaar
De Grootste LefgozerLater dit voorjaar
Lady TruckersLater dit voorjaar
Villa Zuid-AfrikaLater dit voorjaar
Wauters in de WoestijnLater dit voorjaar
Welkom bij Botanic Sanctuary AntwerpenLater dit voorjaar

Lees ook: VTM brengt dit voorjaar 11 nieuwe programma’s op het scherm

Lees ook: VTM GO zet nog meer in op exclusieve ‘midform’-programma’s

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.