Heuglijk nieuws voor Regi en Kristel

Regi - © VRTRegi - © VRTRegi - © VRT

Het gaat snel bij Regi Penxten en zijn ‘Chrishell’. We sommen het even op: amper twee jaar nadat zijn huwelijk met Elke Vanelderen op de klippen liep, maakte hij zijn verloving met de Genkse Kristel Hubeny bekend. Nog geen halfjaar later trok hij bij haar in en eind februari dit jaar stapten ze in het huwelijk tijdens een sprookjesachtige plechtigheid in Zuid-Afrika.

En wat blijkt nu? Tijdens hun huwelijksreis – of meteen erna- was het al direct raak, want Kristel en Regi verwachten “ergens tussen de feestdagen in” een baby. De eerste van hen beiden. Regi heeft wel al twee dochters met Elke, en ook Kristel heeft een dochter uit een vorige relatie.

“We weten nog niet wat het wordt, maar Regi is in volle overtuiging dat het een jongen zal zijn”, laat Kristel Dag Allemaal weten. “Al heeft hij meer ervaring met dochters, en hij denkt ook dat meisjes rustiger zijn. Voor mij maakt het niet uit, zolang de zwangerschap maar goed blijft gaan”, zegt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.