Hier fantaseert Julie Van den Steen over

Foto: VTM

Eind 2022 maakte VTM-gezicht Julie Van den Steen bekend dat ze in de zomer van dat jaar haar ongeboren kindje was verloren tijdens de zwangerschap. Over dat zwangerschapsverlies maakte ze later ook de aangrijpende podcast ‘Ik ben 1 op 6’. Maar dat was niet de eerste keer dat Julie Van den Steen een intiem verhaal uit haar persoonlijke leven met heel Vlaanderen deelde, schrijft TV Familie.

Zo vertelde ze een paar jaar daarvoor in de online videoreeks ‘Flowjob’ van presentatrice Flo Windey: “Ik zou misschien weleens een keer het bed delen doen met een vrouw. Ik ga op straat ook sneller kijken naar een vrouw dan naar een man. Want ik vind vrouwen veel mooiere wezens.”

“En ik denk dat vrouwen in bed ook zo anders kunnen zijn”, vervolgde Julie over de bron van haar fantasie. “Dus daar ben ik wel heel benieuwd naar. En ik fantaseer daar eigenlijk wekelijks over”, moest de presentatrice toegeven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.