Hier droomt Lynn Van den Broeck van

Foto: VTM

Dat ‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck, alias Viv, zich onlangs in het Play4-programma ‘De Tafel van Gert’ haar meest intieme fantasie in de slaapkamer liet ontvallen, deed heel wat stof opwaaien. Ook al is ze lang niet meer de enige BV die al intieme details over zichzelf prijsgaf.

In het programma verklapte Lynn, die een koppel vormt met haar ‘Thuis’-collega Mathias Vergels dat ze weleens fantaseert over een trio met een vrouw. “Maar dat is niet zo makkelijk als je bekend bent. En mijn lief is dan ook nog eens bekend”, citeert TV Familie de actrice. “Als we dat zouden doen, wil ik uiteraard dat het discreet en privé gebeurt. Stel je voor dat er dan een ‘Thuis’-fan op afkomt…”

Gert Verhulst wilde daarop nog graag weten of Lynn dat trio liefst met een man of een vrouw zou beleven. “Ik denk eerst een vrouw”, zei Lynn. “Twee mannen in één keer vind ik te heftig. Ik denk dat veel mensen daarover fantaseren, maar ik vraag me af of het ook echt veel gebeurt”, besloot ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.