Hier hoopt Jacky Lafon op

Foto: VTM

In aanloop naar de meest recente seizoensfinale, dook Jacky Lafon voor het eerst in zowat negen jaar nog eens even op als Rita Van den Bossche in ‘Familie’. Een comeback die haar tot op de dag van vandaag, enkele maanden na de opnamen, nog steeds zichtbaar deugd doet.

“In mijn binnenste hoop ik dan ook dat ik in de toekomst nog eens mag terugkeren”, vertrouwt Jacky Story toe. “Het heeft me zo’n positieve boost gegeven. Graag zien en graag gezien worden, dat is toch het mooiste wat er is? Maar voorlopig is mijn terugkeer als Rita dus echt eenmalig”, zegt de actrice.

“Ik ben ook niet meer van de jongste, en ze verkiezen jonge mensen”, beseft Jacky, die zich ook afvraagt of ze daar nog wel tussen past. “Ook al heb ik tegen de producer gezegd dat ik een mooie verhaallijn heb: Rita is van al dat drinken een beetje dement geworden, maar ze is wel gelukkig!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.