Ruth Beeckmans: “Dat wordt schrikken”

Ruth Beeckmans - © DPG MediaRuth Beeckmans - © DPG MediaRuth Beeckmans

Een uitdaging, zo noemt ‘Familie’-actrice en voormalig K3-zangeres Karen Damen haar rol in de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje – die deze zomer in Plopsaland De Panne te zien is – in een interview met Story.

“Ik ben het gewoon om met een brede glimlach op het podium te staan, maar nu zal ik heel nors en kwaad moeten kijken”, zegt ze. “Eigenlijk moet ik dus gewoon mezelf zijn”, lacht Karen. “Het is leuk om je frustraties in een rol kwijt te kunnen.”

Haar collega Ruth Beeckmans, die de rol afwisselend met Karen zal spelen, heeft er ook alvast zin in. “Er is niets leuker dan de slechterik spelen, zeker in dit verhaal, waar de koningin bipolaire neigingen heeft. Al gaan de mensen wel schrikken als ze ons al die lelijke dingen horen roepen op het podium”, denk ze. “Het publiek kent ons zo niet. Maar het is en blijft natuurlijk acteren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.