Quantcast
Televisie

Hoofdrolspeler Breaking Bad keert terug als rechter in Your Honor

Hoe ver zou jij gaan voor je gezin? Breaking Bad boegbeeld Bryan Cranston is wederom de goede huisvader wiens moraliteit op de helling komt te staan.

Blijven doet beklijven. Dat heeft acteur Bryan Cranston goed begrepen. Na zijn succesvolle vertolking als chemicus/drugsdealer Walter White, schittert hij nu in Your Honor als rechter Michael Desiato. Ook voor deze serie kruipt hij in de rol van goede huisvader, maar worden zijn normen en waarden door noodlottige omstandigheden op de proef gesteld. Deze keer neemt hij het op voor zijn zoon na een ongeval met vluchtmisdrijf. Toeval wil dat zijn zoon, gespeeld door Hunter Doohan écht de verkeerde persoon voor dood achtergelaten heeft.

Justitie in New Orleans

Canvas laat ons niet los, na afloop van het vierde seizoen van Fargo kunnen we de misdaadserie Your Honor beginnen kijken. Vanaf woensdag 31 maart om 22.15 uur zendt Canvas 2 afleveringen uit en vanaf dan zijn ze ook integraal te bekijken op VRT NU. Niet enkel Bryan Cranston is te bewonderen, ook New Orleans laat van zijn beste kant zien met sfeervolle locaties als het Garden District, Lafayette Cemetry en het Orleans Parish District Court. Scenarist Peter Moffat (Bafta-winnaar voor Criminal Justice) weet trouwens heel goed waarover hij het heeft, want hij studeerde rechten en begon zijn carrière als advocaat.

Your Honor, vanaf woensdag 31 maart 2021 om 22.15 uur op Canvas en VRT NU.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten