Ian Thomas en Evy De Boosere vervangen Catherine Van Eylen en Katja Schuurman in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

VRT-sportanker Catherine Van Eylen (48) en de Nederlandse actrice Katja Schuurman (44) zullen dit najaar jammer genoeg niet aantreden in De Slimste Mens ter Wereld. Ze worden vervangen door Evy De Boosere en Ian Thomas.

Van Eylen brak in september haar heup bij een fietstocht. Wat eerst het plan was op meer te kunnen studeren voor het programma is helaas uitgedraaid op een moeilijke herstelperiode. “We wensen Catherine veel beterschap”, zegt quizmaster Erik Van Looy. Katja Schuurman kampt dan jammergenoeg weer met een te drukke agenda. “We hopen haar en Katja in een later seizoen van De slimste mens te kunnen verwelkomen.”

Van Looy vond al snel twee vervangers: Evy De Boosere (45), bekend van o.a. Misdaaddokters en Wetsdokters, en zanger Ian Thomas (22). Wanneer beide hun intrede maken in De Slimste Mens is nog niet geweten.

De Slimste Mens ter Wereld, van maandag tot en met donderdag om 21:25 op VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.