Ianthe Tavernier kon droom niet verzilveren

Foto: Fonny Gijsels

In coronatijden probeerden heel wat BV’s met een gevoel voor fashion en lifestyle hun belabberde financiële situatie doordat ze niet konden optreden of opnemen een opkikkertje te bezorgen door een eigen webshop uit de grond te stampen.

Zo ook ‘De Buurtpolitie’-actrice Ianthe Tavernier. Maar helaas kwam ze van een kale reis thuis met haar online boetiek Coco d’Anvers, die ze samen met haar zus Saartje opstartte. “Op termijn hopen we ook eigen ontwerpen aan te bieden – een droom die we koesteren”, vertelde Ianthe destijds volgens Dag Allemaal.

Maar achteraf blijkt dat de zusjes Tavernier vooral van de lockdowns – en de toen boomende online verkoop – hebben kunnen profiteren. Het succes was dan ook van korte duur en Coco d’Anvers werd inmiddels alweer opgedoekt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.