Axel Daeseleire geeft zich helemaal prijs

Axel Gaat Binnen - © DPG MediaAxel Gaat Binnen - © DPG MediaAxel Gaat Binnen - © DPG Media

In het VTM-programma ‘Axel gaat binnen’ ervaarde Axel Daeseleire onlangs een tantrasessie waarbij hij ongeremd zijn emoties naar boven liet komen. “De meeste mensen linken tantra alleen aan een beleving op vlak van intimiteit”, vertelt de tv-presentator in TV Familie. “Maar het is veel meer dan dat.”

“Het gaat vooral over zelfontplooiing, jezelf herontdekken en de bewustwording van je lichaam, emoties en gedachten”, meent hij. Op het einde van de tantra-vijfdaagse trok Axel dan ook spontaan al z’n kleren uit en bedankte hij de groep in zijn Adamskostuum.

“Ik vond dat een krachtig signaal”, zegt hij daar zelf over. “Door me letterlijk ‘prijs’ te geven, benadrukte ik dat ik me ook figuurlijk helemaal had prijsgegeven”, vindt de presentator.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.