Quantcast
Televisie

Iedereen beroemd brengt De droomfabriek even terug

Iedereen beroemd pakt uit met een verrassing van formaat: vanaf donderdag 13 mei brengt het dagelijkse reportageprogramma vijf weken lang De droomfabriek even terug.

Dat legendarische programma, gepresenteerd door onder andere Bart Peeters, kreeg in de jaren 90 duizenden brieven binnen van zowel kinderen als volwassenen binnen, die hoopten dat Bart hun droom in vervulling kon doen gaan. 10 jaar lang, 74 afleveringen, met 216 vervulde dromen. Maar… sommige dromen bleven onbeantwoord. Tot nu.

Siska Schoeters duikt voor Iedereen beroemd in de vergeten briefkaarten van De droomfabriek, om de droom van enkele mensen zo’n 30 jaar na datum toch nog te doen uitkomen. Siska gaat onaangekondigd bij de briefschrijvers langs en bezorgt hen zo de verrassing van hun leven.

Aflevering 1 – donderdag 13 mei

Meneer Bart Peeters,
Ik zou heel graag in de cockpit van een vliegtuig vliegen. (Ik heb nog nooit in een vliegtuig gezeten of gevlogen).
Beste groeten van Lars De Craene.

In de eerste uitzending van De droomfabriek gaat Siska langs bij Lars. Ze verrast hem tijdens een gezinsuitstap op een kinderboerderij. Siska neemt hem mee naar het vliegveld van Ursel om daar de cockpit van een “uniek” vliegtuig te bewonderen. Lars mag met het toestel zelfs even de lucht in. Hoog in de lucht ontdekt Lars dat achter de stuurknuppel een stuntpiloot zit…

Aflevering 2 – donderdag 20 mei

Hallo, ik ben Jerry Jansegers. Ik ben 10 jaar en ik zou eens graag in een Lamborghini Countach Quatro-valvole 5000 willen rijden.
P.S. Als het kan langs Urbanus en nog een prettig kerstfeest en een gelukkig niewejaar.

Jerry mag zelf in een knalrode Lamborghini door Limburg cruisen. Nadat Urbanus hem onderweg een tekening cadeau heeft gedaan, mag Jerry het gaspedaal induwen op een racecircuit.

Iedereen beroemd, elke weekdag om 19.40 uur op Eén en via VRT NU.
De droomfabriek in Iedereen beroemd: vanaf 13 mei 2021, vijf weken lang op donderdag om 19.40 uur op Eén.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten