Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik voelde me niet gedumpt”

Foto: VTM

Dat het ‘Blind Getrouwd’-experiment, ondanks hun veelbelovende start, uiteindelijk op niets zou uitdraaien bij Isabelle en Matthieu, zal maar weinigen hebben verrast volgens Dag Allemaal.

Toch was dat voor Isabelle zélf lange tijd helemaal niet zo duidelijk: “Dat het tussen ons stroef ging? Ik heb dat zo niet ervaren”, was haar reactie hierover. “Maar toen Matthieu in de Ardennen liet verstaan dat er voor hem te weinig gevoelens waren, besefte ik ergens wel dat het niet zou eindigen zoals ik had gehoopt”, zei ze.

“Dat deed pijn natuurlijk, maar ik voelde me niet gedumpt. “, benadrukt Isabelle. “Die tranen, dat was vooral omdat ik het moeilijk heb om afscheid te nemen van iemand. Al zien we elkaar nog geregeld, hoor, we blijven vrienden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.