Familie: Cédric ontdekt iets van Louise

ByLisa Paulussen

28 november 2023 , ,
Foto: VTM

“Brahim is opgelucht dat Jamila geen contact meer heeft met Daniel. Hij hoopt dat het terug goedkomt tussen haar en Jelle. Wanneer Emiel het bidprentje van zijn moeke verliest, vreest hij dat hij niet zal slagen voor zijn rij-examen. Benny en Samira proberen hem nieuwe hoop te geven. Cédric ontdekt wie de crush is van Louise.

Familie, deze avond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.