Quantcast
Varia

James Cooke en Dorian Liveyns stappen in het huwelijksbootje

James Cooke (36) en Dorian Liveyns (28) zijn officieel getrouwd. Dat maakte James bekend onder een foto met matching outfits op Instagram: “Het is eindelijk gebeurd.” Het koppel leerde elkaar vier jaar geleden kennen tijdens de Wickie de Viking-musical.

Door corona werd het huwelijk uitgesteld, maar nu is het stel gelukkig getrouwd. Het echtpaar deelde een foto op Instagram, waarop ze te zien zijn tijdens hun burgerlijke huwelijk in het Felix Pakhuis in Antwerpen met matching kostuums. Op de foto schitteren ze in een wit hemd met een bijpassend wit strikje en hetzelfde kostuum. Enkel het paar schoenen verschilt. Dorian draagt witte sneakers, terwijl James koos voor cognackleurige schoenen.

James Cooke en Dorian zijn al verloofd sinds augustus 2019, na een relatie van vier jaar, maar corona stak er een stokje voor. De uitnodigingen lagen klaar om verstuurd te worden op de dag van de lockdown. Op sociale media werd al even duidelijk dat de voorbereidingen van het huwelijk volop aan de gang waren en in de aflevering van Het Rad afgelopen donderdag, werd het nieuws ook bevestigd.

Het koppel verklapte in Het Rad dat hun huwelijk voor zeer binnenkort was en dat is nu ook een feit. Het duo kon rekenen op een groot aantal aan felicitaties van verschillende bekende vrienden. Onder anderen Viktor Verhulst, Kim Van Oncen, Evi Hanssen, Karen Damen en nog vele andere BV’s wensen hun het allerbeste toe.

Toon meer

Gerelateerde berichten