James De Musical: James toont beelden van een jonge Niels Destadsbader

Niels Destadsbader in James De Musical - © SBS BelgiumNiels Destadsbader in James De Musical - © SBS BelgiumNiels Destadsbader in James De Musical - © SBS Belgium

James Cooke bezorgt enkele BV’s een onvergetelijke avond met een musical over hun leven. We delen graag het beste uit de derde aflevering: Niels Destadsbader De Musical.

Niels Destadsbader werd van zijn sokken geblazen in een musical over zijn leven. Hij was al van jongs af aan een geboren entertainer en dat bewijst James met beelden van een heel jonge Niels. Daarnaast is hij een echte familieman. Zijn petekinderen Georges en Marie betekenen alles voor hem.

In Niels Destadsbader De Musical praat hij openhartig over de afgebroken eerste zwangerschap van zijn broer en schoonzus en het moment waarop hij te horen kreeg dat hij peter zou worden. Hij blikt terug op de moeilijke periode met het nummer Roze Wolk.

Ontdek hieronder de fragmenten uit de aflevering:

James De Musical, elke donderdag om 20.35 uur een nieuwe aflevering, over het leven van een bekende Vlaming, op Play4 en Goplay.

Lees ook: James De Musical: Jani was dronken op eerste tv-auditie

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.