Quantcast
Voorjaar 2017

Jani daagt elke week vier shopping queens uit

In Shopping Queens strijden vanaf morgen elke week vier fashionista’s tegen elkaar. Van superstylist Jani krijgen ze de opdracht om zichzelf te restylen voor één speciale gelegenheid.

Met exact 300 euro op zak en in drie uur tijd. De dames beoordelen elkaars outfit en ook fashiongoeroe Jani kijkt nauwlettend toe. Ze geven elkaar punten en dat doet ook Jani. Aan het einde van de week weten we wie een kroontje op het hoofd krijgt en tegelijkertijd zichzelf helemaal mag laten gaan tijdens een shoppingweekend ter waarde van 1000 euro.

What can we say? The game is on!

Jong, sexy, fabulous en dressings vol met interessante eyecatchers. Zo kunnen we de fashionista’s van deze week wel omschrijven. Manon (25), Shana (24), Marie (19) en Eline (19) strijden met elkaar om het felbegeerde kroontje. Uberstylist Jani heeft voor deze queens een gepaste opdracht. De jongedames mogen een outfit shoppen dat gepast zou zijn voor een Britse polowedstrijd. En niet zomaar eentje: eentje waarop Prins Harry zelve aanwezig zou kunnen zijn. De queens moeten alles uit de kast halen om hem van zijn troon te blazen. Ze rennen de winkelstraten van Leuven in om later het beste van zichzelf te geven op de catwalk.

Shopping Queens, vanaf dinsdag 18 april telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35 bij VIJF.

Toon meer

Gerelateerde berichten