Jeroen Perceval en Sven De Ridder doen hun intrede in ‘Fair Trade’

Jeroen Perceval als gevaarlijke drugsdealer Bob Martens in 'Fair Trade' -©DPG MediaJeroen Perceval als gevaarlijke drugsdealer Bob Martens in 'Fair Trade' -©DPG Media

In de tweede aflevering van de spannende VTM-reeks ‘Fair Trade’ maakt de kijker kennis met enkele nieuwe personages, vertolkt door Jeroen Perceval en Sven De Ridder. Zo duikt de gewetenloze drugsdealer Bob Martens op (Jeroen Perceval) en zit de moordbrigade onder leiding van commissaris Dirk Somers (Sven De Ridder) de drugsdealers op de hielen.

In aflevering 2 van ‘Fairtrade’ helpt Robin (Ella-June Henrard) haar informant Nikki (Charlotte Timmers) onder te duiken. Robin krijgt echter het slechte nieuws dat de gevaarlijke drugsdealer Bob ‘Martino’ Martens (Jeroen Perceval) na enkele jaren opnieuw is opgedoken. Martens heeft zowel met Robin als met Nikki nog een forse rekening te vereffenen. Patrick Paternoster (Peter Van den Begin) wil Robin maar wat graag helpen om Martens terug in de gevangenis te krijgen. De moordbrigade onder leiding van commissaris Dirk Somers (Sven De Ridder) valt bij Paternoster binnen.

Bekijk hieronder de preview van aflevering 2:

‘Fair Trade’, maandag 22 februari 2021 om 22.05 uur te zien op VTM en op VTM GO.

Bekijk het volledige seizoen nu al op Streamz.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.