Quantcast
Radio

Joe-dj’s worden Koeriers van Plezier: “Pak emotie en plezier aan voordeur”

Naast radio maken, worden de Joe-dj’s vanaf maandag 22 april Koeriers van Plezier. Van een verrassend huwelijksaanzoek tot een voortuin vol chocolade en een straat vol springkastelen. Geen aanvraag is te gek om de luisteraars te plezieren. Onder andere Joe-dj’s Sven Ornelis & Anke Buckinx en Raf Van Brussel & Rani De Coninck maken luisteraars door heel Vlaanderen gelukkig.

Koeriers brengen sinds een jaar meer pakjes dan ooit tevoren aan de voordier, maar de Joe-dj’s schieten te hulp met een nieuwe dienst: Koeriers van Plezier. De afgelopen weken plaatsten luisteraars hun speciale bestelling om iemand te verrassen op Joe.be. Verschillende creatieve ideeën stroomden binnen. Vanaf maandag 22 maart tot en met vrijdag 2 april gaan alle Joe-dj’s elke weekdag vier keer per dag met hun camionette op pad om iemand op een creatieve en speciale manier gelukkig te maken. 

“Het is ongelooflijk welke verrassingen onze Joe-luisteraars uit hun mouw schudden. Ik ben diep geraakt door de wensen van sommigen, maar anderzijds heb ik ook een paar keer goed gelachen. Joe zou Joe niet zijn als we niet met elke verrassing nog iets speciaals zullen doen.”

Joe-dj Anke Buckinx

“Bij Joe brengen we elke dag plezier, feel good en veel goede muziek tot bij onze luisteraars. Omdat Joe zijn luisteraars graag ziet en het voor ons allemaal een moeilijk jaar was, en nog steeds is, willen we hen met Koeriers van Plezier nog eens extra in de watten leggen. We gaan op zoek naar de meest emotionele, spannende en leuke verhalen van Joe-luisteraars en komen met de nodige dosis humor en plezier met een verrassing tot aan hun voordeur!” 

Sven Ornelis

Wil je zelf iemand plezieren, plaats je bestelling via joe.be of via de Joe-app. 

Koeriers van Plezier: vanaf maandag 22 april t.e.m. vrijdag 2 april 2021 bij Joe.

Toon meer

Gerelateerde berichten