Quantcast
Entertainment

Julie Van den Steen maakt debuut als host van ‘Game of Talents’

Krokusvakantie, dat is ‘s avonds gezellig in de zetel kruipen en genieten van de straffe talenten in de gloednieuwe spelshow ‘Game of Talents’.

VTM zet het weekend voortaan al op donderdag in met een stevige dosis show en quizplezier. Julie Van den Steen maakt haar debuut als host van de spelshow waarin een sterke neus voor talent een mooie som geld kan opleveren.

In ‘Game of Talents’ wordt het grote podium elke week ingenomen door mensen met een uitzonderlijk, maar verborgen talent. De kandidaten hebben het raden naar welk talent dat dan wel mag zijn. Het uiterlijk, de lichaamstaal, de tips die mogelijk verborgen zitten in hun introductie: het kan hen allemaal op weg helpen, of net niet. Gelukkig kunnen zij telkens rekenen op de deskundige hulp van een bekende Vlaming en een bekende Nederlander.

Eerste aflevering met Nora Gharib en Jandino Asporaat

Nora Gharib en comedian Jandino Asporaat mogen de spits afbijten in de eerste aflevering. Zij proberen hun buikgevoel aan te spreken om de 27-jarige Sarah uit Leuven en de 37-jarige Jelleke uit het Nederlandse Driel naar de overwinning te loodsen. Ze worden getrakteerd op een straffe show waarin talenten komen rappen, trampolinespringen, doggydancen, kunstrolschaatsen, elektrische gitaar spelen, illusionisme uitvoeren en trucs doen met een diabolo.

Wie het beste kan raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren verdient een mooie geldprijs. Die prijzenpot wordt bepaald aan de hand van ‘geldballen’, die een bedrag van 100 tot 1.500 euro kunnen opleveren. Vlak voor de finale komt daar nog een extra geldbal bij, die het bedrag de hoogte injaagt en alle kaarten door elkaar kan schudden. Bij elk juist antwoord dikt de prijzenpot aan, bij een fout antwoord gaat het geld naar de tegenstander. Wie het hoogste bedrag binnenhaalt, kan dat in de finale verzilveren… of kwijtspelen.

Naast Julie Van den Steen neemt ook de Nederlandse stand-upcomedian en presentator Tijl Beckand de presentatie voor zijn rekening. In het filmpje hieronder stelt ze haar co-presentator voor:

Wie vanuit zijn luie zetel wil meespelen kan dat elke aflevering doen via vtm.be. Daar kunnen kijkers zelf een gokje wagen en raden welk talent bij welke artiest hoort.

‘Game of Talents’, donderdag 18 februari 2021 om 20.40 uur bij VTM.

‘Game of Talents’ is een coproductie met RTL Nederland.
Lees ook: Julie Van den Steen presenteert ‘Game of Talents’ bij VTM

Toon meer

Arno Tierens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten