Quantcast
Big Brother

Partner van ‘Big Brother’-deelnemer Jerrel wordt elke dag bedreigd: “Een nachtmerrie”

Jovanni, de partner van ‘Big Brother’-deelnemer Jerrel (25) krijgt het zwaar te verduren. In een interview in Story NL vertelt de Nederlander dat hij elke dag dreigberichten krijgt. Hij is dan ook bang dat Jerrel na zijn verblijf in het huis niet meer veilig over straat kan.

Jerrel (25) is na Theo de meest spraakmakende deelnemer in het ‘Big Brother’-huis. Zo noemde hij Michel (36) een rattekop, floot hij in het oor van Jill (22) en boerde hij in haar gezicht. Na dat laatste riep ‘Big Brother’ hem op het matje. Zijn gedrag kan bij veel kijkers niet door de beugel en de Nederlander moet het elke dag ontgelden op sociale media. Zijn partner is in een nachtmerrie belandt.

Ernstig

Nu Jerrel nog in het huis zit, is zijn partner Jovanni het doelwit geworden van haatbedreigingen. “Het is vrij ernstig, ik word nu elke dag bedreigd. Mensen wensen me dood of willen we in elkaar slaan.” De situatie loopt volledig uit de hand en Jerrel’s geliefde wenst dat hij snel het huis uit gaat. “Als hij zou weten dat onze veiligheid in het gedrang is, dan zou hij meteen het huis uitgaan. Ik wil ook niet dat hij na zijn deelname niet meer veilig over straat kan.”

Begrip

Ook SBS is op de hoogte van de situatie van Jovanni en begrijpt de bezorgdheid. Het hele productieteam ondersteunt hem en volgt de situatie nauwgezet op. Ze zullen ook samen bekijken of en wanneer Jerrel op de hoogte wordt gebracht van de situatie buitenshuis.

‘Big Brother’, elke weekavond om 22.40 uur op Play4 of 24/7 op goplay.be

Lees ook: Twee nieuwe bewoners in het ‘Big Brother’-huisBom barst in ‘Big Brother’ en ‘Big Brother’ zet sociale media op zwart na haatberichten: “Genoeg is genoeg

Toon meer

Gerelateerde berichten