Partner van ‘Big Brother’-deelnemer Jerrel wordt elke dag bedreigd: “Een nachtmerrie”

ByLisa Paulussen

17 februari 2021 ,
Jerrel (25) in 'Big Brother' -©SBS BelgiumJerrel (25) in 'Big Brother' -©SBS Belgium

Jovanni, de partner van ‘Big Brother’-deelnemer Jerrel (25) krijgt het zwaar te verduren. In een interview in Story NL vertelt de Nederlander dat hij elke dag dreigberichten krijgt. Hij is dan ook bang dat Jerrel na zijn verblijf in het huis niet meer veilig over straat kan.

Jerrel (25) is na Theo de meest spraakmakende deelnemer in het ‘Big Brother’-huis. Zo noemde hij Michel (36) een rattekop, floot hij in het oor van Jill (22) en boerde hij in haar gezicht. Na dat laatste riep ‘Big Brother’ hem op het matje. Zijn gedrag kan bij veel kijkers niet door de beugel en de Nederlander moet het elke dag ontgelden op sociale media. Zijn partner is in een nachtmerrie belandt.

Ernstig

Nu Jerrel nog in het huis zit, is zijn partner Jovanni het doelwit geworden van haatbedreigingen. “Het is vrij ernstig, ik word nu elke dag bedreigd. Mensen wensen me dood of willen we in elkaar slaan.” De situatie loopt volledig uit de hand en Jerrel’s geliefde wenst dat hij snel het huis uit gaat. “Als hij zou weten dat onze veiligheid in het gedrang is, dan zou hij meteen het huis uitgaan. Ik wil ook niet dat hij na zijn deelname niet meer veilig over straat kan.”

Begrip

Ook SBS is op de hoogte van de situatie van Jovanni en begrijpt de bezorgdheid. Het hele productieteam ondersteunt hem en volgt de situatie nauwgezet op. Ze zullen ook samen bekijken of en wanneer Jerrel op de hoogte wordt gebracht van de situatie buitenshuis.

‘Big Brother’, elke weekavond om 22.40 uur op Play4 of 24/7 op goplay.be

Lees ook: Twee nieuwe bewoners in het ‘Big Brother’-huisBom barst in ‘Big Brother’ en ‘Big Brother’ zet sociale media op zwart na haatberichten: “Genoeg is genoeg

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.