Jury van Vrede op aarde bekend gemaakt

Sven De Leijer en Gloria Monserez - © VRTSven De Leijer en Gloria Monserez - © VRTSven De Leijer en Gloria Monserez - © VRT

Deze kerstvakantie heerst er opnieuw Vrede op aarde. Sven de Leijer brengt de hele kerstvakantie lang zijn hoogstpersoonlijke jaaroverzicht op Eén. Elke avond ontvangt hij drie gasten in zijn studio, met wie hij terugblikt op 2022.

Dit seizoen krijgt Sven gezelschap van Soe Nsuki: zij trekt er elke aflevering als reporter op uit en staat Sven ook bij in de chalet.

Natuurlijk is er geen Vrede op aarde zonder de prestigieuze Vrede op aarde-awards. En dus ook niet zonder de vakkundige jury.

Naar goede gewoonte trekt Sven met een select gezelschap naar de Ardennen. Om te debatteren over de belangrijke en iets minder belangrijke personen, gebeurtenissen en thema’s van 2022. Dit seizoen wordt hij er bijgestaan door gastvrouw Soe Nsuki, die samen met Sven de juryleden ook verwent met heerlijke drank en spijs.

Wie zit er in de jury en mag zich ontfermen over die belangrijke awards?

Jan Peumans is voor de zesde keer juryvoorzitter. Daarnaast bestaat de jury uit: Fatma Taspinar, Aster Nzeyimana, Jeroen Meus, Erik Van Looy, Gloria Monserez, Hannelore Knuts, Jelle De Beule en Ann Wauters.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.