Quantcast
EntertainmentKidsNajaar 2021

K2 Zoekt K3 gaat dit najaar van start op VTM

Eind maart kregen we te horen dat de eerste live-audities voor K2 Zoekt K3 van start zouden gaan en VTM maakte zonet bekend dat de zoektocht voor een opvolger of opvolgster voor Klaasje dit najaar zal plaatsvinden. Een officiële startdatum voor de show en wie de presentator van dienst zal zijn, is nog niet bekendgemaakt, maar de opnames zullen deze zomer plaatsvinden.

In 2009 trad Josje in de voetsporen van Kathleen. Zes jaar later, in 2015, werd een stukje tv-geschiedenis geschreven toen Hanne, Klaasje en Marthe de fakkel overnamen van Karen, Kristel en Josje. Nu, opnieuw zes jaar verder, hebben meer dan 22.000 meisjes of jongens uit Vlaanderen en Nederland zich kandidaat gesteld om de opvolgster of opvolger van Klaasje te worden.

De zoektocht naar een opvolger voor Klaasje zal er helemaal anders uitzien. De voorbije maanden is in alle stilte gewerkt aan een gloednieuw format, dat nog spannender en verrassender zal worden dan K3 Zoekt K3. Gezien het hoge aantal inschrijvingen, willen we zoveel mogelijk kandidaten de kans geven om auditie te doen. Bovendien hoeft de opvolger deze keer niet noodzakelijk een meisje te zijn. Hoe die nieuwe formule precies werkt, wie het presenteert en wat de rol van Hanne, Marthe en Klaasje wordt, dat houden we nog even geheim.

Davy Parmentier, creatief directeur VTM

Hoe de zoektocht precies zal verlopen, wie de presentator wordt en wie er in de jury zetelt, wordt op een later moment bekendgemaakt. In afwachting van de nieuwe zoektocht is het volledige seizoen van K3 Zoekt K3 vanaf nu te herbekijken via VTM GO

K2 Zoekt K3, dit najaar bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde berichten