Kaat Bollen biedt Gert Verhulst gratis ‘relatie’-therapie aan

Gert Verhulst - © SBS BelgiumGert Verhulst - © SBS BelgiumGert Verhulst

In Dag Allemaal zegt Marnix Peeters het onbegrijpelijk te vinden dat wij met al onze Vlaamse zenders nog steeds geen degelijke talkshow kunnen maken. Hij pleit er voor minder zenders, maar wel een paar echt goeie.

De analyse kwam er na zijn passage in ‘De Tafel Van Vier’, waarbij Marnix erg mistevreden was over presentator Gert Verhulst. Blijkbaar was hij niet de enige, want ook seksuologe Kaat Bollen beklaagde zich haar deelname aan dezelfde show.

Zij zou er komen spreken over hun boek ‘Eerste Hulp Bij Ontrouw’. Het gesprek kreeg geen diepgang en strandde op wat flauwe mopjes, vindt ze. “Oké als het om mij als persoon gaat, maar de pijn van onze mensen niet serieus nemen, daar heb ik het moeilijk mee”, zucht ze in Dag Allemaal.

Bij Play 4 reageerde de redactie van ‘De Tafel Van Vier’ verbaasd. Volgens hen kwam Marnix Peeters voldoende aan het woord over de afgesproken onderwerpen.

“Hij zorgde samen met de andere tafelgasten en Gert voor een interessant en gevarieerd gesprek”, lichten ze toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.