Kan liefde pijn verzachten? Dat zie je in een nieuwe aflevering van ‘Da’s Liefde!’

Jens Dendoncker ©DPG MediaJens Dendoncker ©DPG Media

Liefde kan pijnlijk zijn, maar kan het ook pijn verzachten? In een nieuwe aflevering van ‘Da’s Liefde!’ neemt Jens Dendoncker vanavond de proef op de som met proefkonijnen van dienst Filip Peeters en zijn vrouw An Miller.

In ‘Da’s Liefde!’ doen Jens en Lauren opnieuw beroep op de wetenschap. Deze keer testten ze uit of liefde de pijn kan verzachten. Filip Peeters en zijn vrouw An Miller nemen deel aan het experiment en dat verloopt niet pijnloos. Ontdek de eerste beelden hieronder!

Muziek

In de nieuwe aflevering van ‘Da’s Liefde!’ wordt er ook onderzocht of muziek kan helpen om de verliefdheid terug op te roepen. Jens gaat op bezoek bij Roland die sinds zijn 58ste aan jongdementie lijdt. Het jeugdhuis waar Roland zijn vrouw Christine leerde kennen, wordt volledig nagebouwd. Flakkeren na 48 jaar Rolands’ herinneringen en liefde voor Christine weer op na het horen van hun liefdesliedje?

© DPG Media

Grenzen verleggen

Volgens de wetenschap leiden spannende dates vaker tot succes. Jens daagt enkele singles uit om hun grenzen te verleggen en wil weten of dat effect heeft op verliefde gevoelens. Daarnaast worden vrijgezellen ook uitgedaagd om hun iemand mee uit te vragen. 72% van de Vlaamse vrijgezellen durft zijn crush niet mee uit te vragen, maar uit onderzoek blijkt dan 1 op 2 wel ‘ja’ zou zeggen. Bekijk het in resultaat in ‘Da’s Liefde!’.

© DPG Media

‘Da’s Liefde!’, zaterdag 13 februari 2021 om 20.30 uur op VTM.

De afleveringen van ‘Da’s Liefde!’ zijn ook te bekijken op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.