Quantcast
Entertainment

Spectaculaire Nederlandse knikkershow ‘Marble Mania’ komt naar Vlaanderen

De Nederlandse tv-show en knikkersensatie ‘Marble Mania’ komt naar ons land. Het nieuwe programma van tv-producer John De Mol is bij onze Noorderburen een echte kijkcijfer hit. VTM haalt de show naar Vlaanderen, waarin BV’s het tegen elkaar zullen opnemen in een spannende knikkerrace.

In ‘Marble Mania’ wordt er elke ronde een behendigheidsspel gespeeld. BV’s nemen het tegen elkaar op in bijvoorbeeld een potje mini-bowling of penaltyschieten. Of ze winnen zal afhangen van de behendigheid, zwaartekracht en geluk. De behendigste knikkeraars stoten door naar de volgende ronde: de geluksrace.

In de geluksrace gaan ze de strijd tegen elkaar aan op indrukwekkende en nieuwgebouwde banen. De BV met de beste prestatie verdient de meeste punten en mag met de grootste knikkers starten in de finale. Maar liefst 6000 knikkers zullen over een de grote finale knikkerbaan rollen. Het gewonnen geld gaat naar een goed doel.

De combinatie van prachtige knikkerbanen en spannende races tussen BV’s maakt van ‘Marble Mania’ een show vol entertainment. Met het succesvolle ‘LEGO Masters’ hebben we Vlaanderen al massaal aan het bouwen gezet. Hopelijk vinden de knikkers binnenkort ook hun weg naar de huiskamers.”

Maarten Janssen (channel manager VTM)

Wanneer VTM het programma zal uitzenden, is nog niet bekend. Ook de presentator is nog een goed bewaard geheim. Wordt ongetwijfeld binnenkort vervolgd.

Toon meer

Gerelateerde berichten