Karen Damen stelt Ruth Beeckmans gerust

Ruth Beeckmans en Karen Damen, binnenkort in Cupido Ofzo - © DPG MediaRuth Beeckmans en Karen Damen, binnenkort in Cupido Ofzo - © DPG MediaRuth Beeckmans en Karen Damen, binnenkort in Cupido Ofzo - © DPG Media

Het belooft een heel druk najaar te worden voor actrice Ruth Beeckmans, die dit jaar in maar liefst drie musicals te zien is: de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ en ‘Tien Om Te Zien, de musical’ van Studio 100 én daarnaast nog in de musicalklassieker ‘Grease’.

“Gelukkig heb ik een goed oppasnetwerk waarop ik kan rekenen voor mijn dochters”, vertelt de actrice aan Story. “En ik waak er wel over dat ik voldoende tijd heb voor mijn gezin. Dat is ook een van de redenen waarom ik de rol van koningin in “Sneeuwwitje’ deel met Karen Damen. Maar ik besef dat het pittig zal worden. Dus ik hoop dat ik alles zal kunnen onthouden, want het is best veel. Tijdens de repetities heb ik soms gedacht: ‘Ga ik het allemaal wel onder de knie krijgen?’

“Ach, zodra we aan het spelen zijn, wordt het allemaal vanzelfsprekend”, stelt Karen haar collega gerust. “Ik weet nog goed toen we met K3 voor het eerst ‘Tele-Romeo’ aangeleerd kregen. ‘Dit gaan we nooit kunnen’, zeiden wij. En nu kan ik het nog, zonder nadenken”, lacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo