Karen en Ruth zorgen voor meerdere koppels in ‘Cupido Ofzo’

© DPG Media© DPG Media© DPG Media

Op maandag 4 januari helpen Karen Damen en Ruth Beeckmans van datingbureau ‘Cupido Ofzo’ nog één iemand aan een blind date: de 31-jarige Laurens uit Kortrijk.

Laurens heeft het syndroom van Down en heeft het daarom moeilijk om een liefje te vinden. Liefst een knap, sterk én slim meisje. Niet alleen weet hij goed wat hij wil, ook weet hij van aanpakken: “Ik heb opgezocht op internet hoe je een vrouw goed kan soigneren. En ik geef altijd de mooiste complimenten die er bestaan. Hij probeert ze met succes uit op Karen en Ruth, wiens rol meteen overbodig lijkt te worden. Al weten ze voor hem met de 22-jarige Limburgse Kirsten, die net als Laurens het downsyndroom heeft, misschien wel dé perfecte vrouw te vinden.

Enkele weken na deze laatste date, sluiten Karen en Ruth ‘Cupido Ofzo’ af met een intiem slotfeest, waarop ze iedereen terugzien. Damon en Margot, Julia en Maxime en Hanne en Sven leken een match made in heaven. Zijn deze drie koppels nog steeds samen? En wat met Vincent en Ashley, Bram en Sofie en Michela en Hans, bij wie het eerder vriendschappelijk leek te blijven? “Eén ding verklappen we al: ook bij minstens één van deze laatste drie duo’s schoot Cupido alsnog raak”, zegt Karen Damen. 

Laatste aflevering van ‘Cupido Ofzo’, maandag 4 januari 2021 om 20.40 uur bij VTM.

De afleveringen van ‘Cupido Ofzo’ zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.