Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert presenteren nieuwe ochtendshow op MNM

Beeld ter illustratie - © Aphiwat chuangchoem/pexelsBeeld ter illustratie - © Aphiwat chuangchoem/pexelsBeeld ter illustratie, Pexels

Vanaf volgende week dinsdag zullen Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert de MNM-luisteraar wakker maken in de ochtendshow. Chaima Saysay en Bram Verbruggen worden de vaste nieuwslezeres en weerman van dienst.

Geen Grote Peter Van de Veire Ochtendshow meer, maar Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert zullen de MNM-luisteraar wakker maken met de gloednieuwe ochtendshow Kawtar & Keyaert. Kawtar maakte haar radiodebuut tijdens Student Late Night en was sinds 2019 samen met Wanne Synnave de vaste sidekick van Peter Van de Veire. Robin is de zoon van Ingeborg en Roland Keyaert. Afgelopen jaar was hij op zondagavond al te horen op MNM in Robin Van De Radio en tijdens de vakanties nam hij ook af en toe de ochtendshow over.

Wanne Synnave zal niet meer te horen zijn in de ochtendshow, maar presenteert elke zondagavond tot de zomerstop het avondprogramma van 16.00 tot 20.00 uur.

MNM Rising Star

Naast de luisteraar informeren en wakker maken zal Kawtar & Keyaert ook op zoek gaan naar nieuw zangtalent in een vijfde editie van MNM Rising Star. Hiervoor krijgen ze hulp van juryleden Pommelien Thijs en Snelle en de winnaar krijgt de kans om een eigen single op te nemen.

Inschrijven voor MNM Rising Star kan tot woensdag 4 mei, door een cover van max. 1 minuut te delen op TikTok met de hashtag #MNMRising Star. Op maandag 16 mei stellen Kawtar en Robin de drie finalisten voor, met op vrijdag 20 mei de grote finale.

Kawtar & Keyaert, vanaf dinsdag 19 april 2022 elke ochtend van 6.00 tot 9.00 uur op MNM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.