Kelly Pfaff: “Een schande!”

ByMudoo

13 juni 2024 ,
Kelly Pfaff in De Grootste Lefgozer - © DPG MediaKelly Pfaff in De Grootste Lefgozer - © DPG MediaKelly Pfaff, De Grootste Lefgozer

Als we Kelly Pfaff mogen geloven, dan heeft haar man Sam Gooris tijdens de coronacrisis een stevige knak gekregen. Dat vertelt ze in Dag Allemaal. “Ineens zat hij de hele tijd thuis opgesloten, dat was echt niets voor Sam”, zegt ze.

“Dus toen de versoepelingen kwamen en de mensen weer buiten mochten om te wandelen, hebben we Sam uit zijn luie zetel moeten trekken. ‘Allez kom, ga mee wandelen, ’t is maar 2,5 kilometer!’”, vervolgt Kelly. “We wonen op welgeteld 400 meter van een bos. Maar we stonden nog maar aan de ingang, en meneer zweette al als een paard!”

“Op die hele afstand hebben we zeven keer gepauzeerd. Hij moest op een bankje gaan zitten, helemaal buiten adem. En dan verrekt hij nog een spier, kan je ’t geloven?”, lacht ze. “Ik zei: ‘En jij moet binnenkort weer op een podium? ’t Is een schande!’ Maar da’s het bewijs dat Sam het podium echt nodig heeft. Sam kan niet zonder zijn publiek.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo