Quantcast
Entertainment

Klaasje verlaat K3 en Studio 100 zoekt meisje of jongen in nieuw programma

Vanmiddag kondigde Klaasje Meijer (25) in een persconferentie na vijf jaar haar vertrek bij K3 aan. Studio 100 gaat meteen aan de slag en zet de inschrijvingen open voor een nieuwe zoektocht ‘K2 zoekt K3’. Elke jongen of meisje ouder dan 18 jaar en gepassioneerd door zingen en dansen kan zich inschrijven.

De bekendmaking van het nieuws dat Klaasje (25) na vijf jaar K3 zou verlaten kwam onverwachts aan. De blondine vindt dat het tijd is om haar vleugels uit te slaan en geeft binnen een jaar de fakkel door aan een meisje of jongen. VTM bekijkt samen met Nederlandse zender SBS6 en Studio 100 hoe ze de zoektocht in een programma kunnen gieten. Opvallend is dat deze keer ook jongens ouder dan 18 jaar zich kunnen kandidaat stellen.

“Jullie hebben het gehoord: K3 gaat door. We hebben nog heel veel plannen en gaan starten met de zoektocht naar een opvolger voor Klaasje. Alle meisjes of jongens ouder dan 18 jaar die willen dansen en zingen kunnen zich kandidaat stellen. K3 heeft nog heel veel succes en het zou zonde zijn om dat op te geven.”

Gert Verhulst

Rooskleurig

Ondanks dat Klaasje K3 verlaat zien Hanne (26) en Marthe (24) de toekomst rooskleurig in. Ze steunen haar beslissing en zijn haar vooral dankbaar voor de fijne jaren: “We zijn nog lang niet uitgezongen en kijken met veel goesting naar de toekomst. Het is voor ons spannend en zeker als de opvolger een jongen zou worden.”

Het K3-leven is fantastisch, maar na vijf prachtige jaren heb ik besloten om afscheid te nemen van K3. Het is een enorme stap, maar voor mij een heldere en doordachte beslissing, waarin ik gesteund word door het team van Studio 100 en alle mensen die dicht bij mij staan. Ik gun mijn plaatsje binnen K3 aan iemand anders en wil zelf op een andere manier invulling geven aan mijn leven.

Klaasje Meijer

Nieuw leven

Wat het nieuwe leven van Klaasje precies zal inhouden kan ze nog niet kwijt, maar ze belooft haar fans wel op de hoogte te houden op sociale media: “Graag wil ik blijven acteren en presenteren, want daar word ik heel gelukkig van. Gelukkig heb ik nog een jaar om van alles bij K3 dubbel en dik te gaan genieten.”

De zoektocht naar een opvolger of opvolgster voor Klaasje van K3 krijgt binnenkort ongetwijfeld een vervolg op VTM.

Toon meer

Gerelateerde berichten