Wie wordt de allereerste winnaar van ‘Junior Bake Off’?

'Junior Bake Off' - © SBS Belgium'Junior Bake Off' - © SBS Belgium'Junior Bake Off' - © SBS Belgium

‘Junior Bake Off’ kent deze week zijn apotheose. Cato, Eleonore en Lars strijden voor de titel van Vlaanderens beste Junior bakker en niemand is van plan die titel weg te geven!

Voor de finale mag het ietsje meer zijn, dus dit keer geen technische proef, maar een signatuuropdracht. De finalisten moeten 4 éclairs maken met 4 verschillenden afwerkingen.

Cato houdt het girly en roze met haar ‘Unicorn’ éclairs. Eleonore draagt haar gebakjes op aan haar hond, die erg toepasselijk ‘Patachoo’ heet en Lars wil de jury verbluffen met zijn ‘Chocolate Love’ éclairs.

Wie wint deze eerste opdracht en wie moet er een tandje bij steken bij het spektakelstuk?

In de laatste proef van het seizoen maken onze bakkers een onderwater spektakel van minstens 40 centimeter!

Eleonore legt de lat weer hoog en komt daardoor opnieuw in tijdnood, maar ook Lars komt in de problemen wanneer zijn cake maar niet gaar wordt. Cato wil voor niets minder dan de perfectie gaan, maar blijft alles onder controle in de broeierige baktent?

Wie houdt het hoofd koel en krijgt ook zijn cakes tijdig afgekoeld? Wie verbaast de jury met afwerking en smaak?

Wie wint de allereerste editie van ‘Junior Bake Off’?

De finale van ‘Junior Bake Off Vlaanderen’, woensdag 10 februari 2021 om 20.35 uur op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.