Koeienboer Tristan gaat voluit voor Lucas

© DPG MEDIA© DPG MEDIA© DPG MEDIA

Na Bart en Céline zijn er – hopelijk – twee nieuwe koppels in de maak in Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home.

David & Sarah. © DPG MEDIA
David & Sarah. © DPG MEDIA

Vanavond stond het finale keuzemoment van Tristan en David op het programma. De Limburgse koeienboer Tristan sprak eerder al zijn gevoelens uit voor Lucas, al werden die nog niet meteen beantwoord. Desondanks koos hij voluit voor de 22-jarige Nederlander, die bereid is zich nu helemaal open te stellen voor de liefde nu hij ‘vrij spel’ heeft en mee mag op romantische trip naar een luxehotel dicht bij huis.

In Sint-Gillis-Waas werd het een moeilijke keuze voor perenboer David. Hij twijfelde tot het laatste moment. Toch is het de 32-jarige chemisch procesoperator Sarah die zijn hart iets sneller laat slaan en stuurde David Rebecca met toch wat spijt in het hart huiswaarts. Sarah en David mogen nu nog enkele dagen samen genieten in een romantische setting. Kan de liefde daar bloeien?

Op maandag 2 november maken Dries, Frits en Veerle hun finale keuze en vertrekt Bart op romantische trip met ‘zijn’ Céline.

De aflevering van Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.