© DPG Media© DPG Media

Terwijl de dagen buiten steeds donkerder worden, probeert VTM ze binnen net iets kleurrijker te maken. Het coronavirus duwt ons ’terug in ons kot’ en daarom slaan verschillende VTM-gezichten vanaf dinsdag 27 oktober 2020 – de handen in elkaar om wat kleur in de dag van de kijkers te brengen.

Dit doen ze met De Kleurmakers, een initiatief waarbij ze elke dag een ludieke, hartverwarmende of verbindende uitdaging op de kijkers loslaten met als doel voor wat extra ontspanning te zorgen. De leukste inzendingen zijn elke avond om 20.35 uur te zien bij VTM.

Koen Wauters lanceert eerste uitdaging

Koen Wauters presenteert vanavond de grote finale van Snackmasters en bijt de spits af met een eerste opdracht. “Wil jij De Kleurmaker van vandaag worden? Laat me dan nu weten wat jij kan doen met je favoriete snack”, klonk het in de video-oproep van Koen Wauters.

“Kan je bijvoorbeeld super snel je favoriete koek oppeuzelen? Of open je je zak chips op een speciale manier? Dan verschijn jij vanavond misschien wel hier bij VTM als Kleurmaker.

Koen Wauters

Later deze week vuren ook nog Sean Dhondt, Marcelo Ballardin en Niels Destadsbader hun uitdaging af op de kijkers.

Bekijk de oproep van Koen Wauters hier:

Wie wil meedoen, kan dat doen door een video of foto te delen via vtm.be of op sociale media met de hashtag #kleurtjedag. De leukste inzendingen worden.

VTM-gezichten roepen kijkers op om elkaars dag te kleuren, het resultaat is elke weekdag om 20.35 uur te zien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.