Koen Wauters: “Die had ‘The Voice’ moeten winnen”

Foto: PhotoNews

Het is niemand ontgaan dat heel wat artiesten die hebben meegedaan aan ‘Sing Again’ allemaal staan te trappelen met nieuwe muziek. Binnenkort lanceren Noa Neal & Chris D Morton samen een single, ook Seppe heeft plannen, net als Jelle Van Dael en Luka Cruysberghs.

Wie ook het ijzer wil smeden nu het heet is, is Sarah De Koster. Zij heeft al een mooie carrière weten op te bouwen, maar wil die nu opnieuw leven inblazen. Koen Wauters heeft er in elk geval een goed oog in.

“’Sing Again’ kan wel een goede springplank zijn, denk ik. Omdat het niveau zo hoog lag. Ik zou afbreuk doen aan het talent van andere kandidaten mocht ik een naam noemen, maar ik ga het toch doen: Bert Voordeckers… wat een stem! Dan denk ik: ‘F¨*ck, die gast had destijds gewoon ‘The Voice’ moeten winnen!’ Maar ik ben over 90 procent van de deelnemers enthousiast. Ook over Sarah. Het zou zonde zijn als ze nu niet probeert”, zegt hij in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.