Lisa: Lisa is het beu

ByLisa Paulussen

9 oktober 2023 , ,
Lisa; seizoen 2, aflevering 31, op maandag 18 oktober 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)

Lisa heeft het gehad en zoekt Jonas op. Reinhout en Jonas grijpen in en halen Vic van een project. Vic kan er niet om lachen. Remco denkt te horen dat Jonas hem als roomie wil.

Lisa, deze avond om 18u30 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.