Lotte Vanwezemael danst met een vrouw in Dancing with the Stars

Lotte Vanwezemael in Dancing with the Stars - © SBS BelgiumLotte Vanwezemael in Dancing with the Stars - © SBS BelgiumLotte Vanwezemael, Dancing with the Stars

In de switch-up week van Dancing with the Stars dansen de sterren met een andere danspartner.

Een wissel tussen de pro-dansers zorgt ervoor dat Björk (huidige danspartner van Jonatan Medart) met Lotte Vanwezemael gematcht wordt.

Dancing with the Stars, vanavond om 20.55 uur live op Play4 en GoPlay.

Lees ook: Dancing with the Stars: Nina, Nora en Jonatan ontmoeten hun nieuwe danspartner

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.