Quantcast
TelevisieVoorjaar 2018

Luk Alloo praat met koppels over hun open en geheime relatie

Kimberly en Edwin kiezen bewust voor een open relatie. Ze verschillen 30 jaar van leeftijd. Zij is er 30, hij 60. Samen hebben ze twee kindjes: eentje van 3 en eentje van 7. “Ik heb nog een dochter, zij is 8 jaar ouder dan mijn vrouw. Mijn kleinkindjes zijn ouder dan onze kinderen”, zegt Edwin. Het getrouwde koppel heeft een bijzondere relatie: “We hebben een open relatie en vrijen soms met andere mensen in swingersclubs. Die mensen verstaan je gewoon. Hoeveel respect je van hen krijgt, is niet te geloven. Ik ben niet per se moeilijk verzadigbaar. Ik ben content met één man maar als je er meer kunt krijgen, ben ik nog contenter”, lacht Kimberly. “Ik wil twee dingen: het mooie gezin en wat erotische fantasie daarbij”.

Cois en Marianne waren beiden gehuwd toen ze elkaar leerden kennen. Na een geheime relatie van 11 jaar met elkaar, zetten ze een punt achter hun huwelijken en trouwden ze met elkaar. “Die geheime relatie was de meest spannende periode uit mijn leven”, reageert Marianne. Maar het noodlot sloeg toe.

Toch geloven koppels nog in eeuwige trouw. Voor het eerst volgt Luk Alloo een koppel… op haar trouwdag. Luk mag ’s ochtends aanbellen bij de 32-jarige Kristof, om samen zijn aanstaande bruid Tessy (28) te gaan oppikken. Het stel is 12 jaar samen. “Ik heb lang gewacht om haar ten huwelijk te vragen om er zeker van te zijn dat zij de ware is”, klinkt het bij Kristof. Onderweg naar het huwelijk en op de trouw zelf, polst Alloo ook bij hun familie en vrienden hoe zij zelfde liefde beleven of beleefd hebben.

Alloo en de Liefde, donderdag 17 mei 2018 om 21.40 uur bij VTM.

De afleveringen van Alloo en de Liefde zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten