Luk Alloo staat gewonde bestuurder bij tot ziekenwagen arriveert

© DPG MEDIA© DPG MEDIA© DPG MEDIA

Deze week trekt Luk Alloo opnieuw de baan op met de wegpolitie. De aflevering van vorige week werd ondertussen bekeken door 652.000 kijkers, goed voor 30.1% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld).

In de aflevering van morgen zien de VTM-kijkers even een verstrooide agent Gino. Na een verkeerscontrole met zijn collega Griet rijdt Gino plots weg zonder de cameraploeg van Luk mee te nemen in de wagen.

Tijdens de verkeerscontrole van agenten Yann en Yves gebeurt er aan de overkant van de weg een ongeval tussen een vrachtwagen en een personenwagen. De brokstukken liggen verspreid over twee rijstroken. De bestuurder van de personenwagen is lichtgewond en heeft veel geluk gehad. Luk staat de gewonde bestuurder bij tot de ziekenwagen arriveert.

Op de A12 kruisen agenten Gino en Stef een bestuurder die aan het bellen is achter het stuur. Maar al snel blijkt er meer aan de hand te zijn wanneer de agenten de documenten controleren: “Heeft u dit document op internet gekocht? Dit is een fantasiedocument”, klinkt het. De agenten gaan over tot een bestuurlijke aanhouding en nemen de bestuurder mee naar het politiebureau.

“Hij heeft geen rijbewijs. Het is ook bevestigd door mensen die gespecialiseerd zijn in het onderzoek van die documenten, dat het om een fantasiedocument gaat. Nu is de dienst Vreemdelingenzaken gecontacteerd, aangezien hij geen paspoort bij zich heeft en in België vertoeft door het uitoefenen van zwart werk.”

Stef, agent

Alloo bij de Wegpolitie, donderdag 29 oktober om 21.50 uur bij VTM.

De aflevering van Alloo bij de Wegpolitie is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.