Quantcast
Voorjaar 2021

Mama of papa wisselen van gezin in nieuw Play5-programma Op een ander

Wat gebeurt er als twee totaal verschillende mensen wisselen van gezin? Vanaf dinsdag 20 april pakt zender Play5 uit met het gloednieuwe programma Op een ander. Twee verschillende mama’s of papa’s zullen vier dagen lang hun gezin omruilen voor een ander. Ze moeten leven volgens de nieuwe huisregels, maar mogen ook hun wetten stellen.

Het nieuwe programma Op een ander geeft een inkijk in verschillende huishoudens en toont hoe zij hun gezin draaiende houden. De eerste twee gezinnen die zich wagen aan het avontuur zijn de familie Van Herck en de familie Van Guyze. Mama’s Debby en Delphine ruilen hun eigen gezin in, om enkele dagen mee te leven in het dagelijkse leven van een totaal ander huishouden.

De familie Van Herck van mama Debby, is een nieuw samengesteld gezin met twee tienerdochters in Schoten. Beiden werken als ambulanciers in de regio Borgerhout. De familie Van Guyze met mama Delphine, heeft een zoon van vijf jaar oud en runt een fitnesszaak in het West-Vlaamse Koekelaere.

Suiker versus healthy & fit

De familie Van Guyze vindt een gezonde voeding en een evenwichtig leven belangrijk. Delphine is een influencer op Instagram en schrijft haar eigen boeken over een gezond leven, voeding, beweging en een goede mindset. Bij de familie Van Herck is er van gezonde voeding amper sprake. Ze consumeren talrijke blikjes frisdrank en ongezonde voeding.

Bij het gezin Van Herck gaat papa Steven graag naar het frietkot. Steven drinkt maar liefst gemiddeld tien blikjes cola per dag. Lukt het Delphine om haar gezonde voedingsstijl aan het gezin aan te leren en Steven af te helpen van zijn suikerverslaving?

Op een ander, vanaf dinsdag 20 april 2021 om 20.35 uur op Play4.

Toon meer

Gerelateerde berichten