Man van Martine Jonckheere heel transparant over verliefde fans

Martine Jonckheere in Familie - © DPG MediaMartine Jonckheere in Familie - © DPG MediaMartine Jonckheere in Familie - © DPG Media

Filip, de man van Martine Jonckheere, was vroeger als muzikant soms vijf weken op tournee door Europa en Canada met Arno.

“Maar over verliefde fans was hij altijd heel transparant. Ooit hoorde ik een fan, een echte groupie die tijdens concerten altijd Filips bezwete handdoek wist te ontfutselen, via de telefoon tegen hem zeggen: ‘Het is oké, ik mag van mijn man met je naar bed gaan.’ Toen heeft­ hij wel vriendelijk zijn grenzen gesteld”, bekent Martine aan Story.

“Een andere keer was een Canadese fan naast hem op het vliegtuig verliefd op hem geworden. Een knappe vrouw. Als Filip touche heeft­ , zijn het altijd knappe vrouwen. Zijn vorige lief was ook zo’n knappe, een Italiaans type”, aldus Martine Jonckheere.

“Ik heb me vaak afgevraagd: wat ziet hij in mij?”, geeft ze eerlijk toe. Gelukkig maakt de aantrekkingskracht van haar man haar niet onzeker.

“Filip zegt altijd dat ik de enige vrouw ben in wie hij alles hee­ gevonden. Weinig kans ook dat de sleur en verveling hier toeslaan, want ik weet mijn man telkens opnieuw te verrassen”, deelt ze mee in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.