Marie Verhulst neemt belangrijke beslissing

Foto: VRT

Onlangs poseerden Marie Verhulst en haar vriend Jef – met wie ze al vier jaar samen is – voor het eerst als koppel op een rode loper. Dat gebeurde op de première van de musical ‘Les Misérables’, een co-productie van – hoe kan het ook anders – Studio 100.

Al mogen we daar volgens haar geen signaal in zien dat de twee een nieuwe stap in hun relatie plannen, zoals trouwen, dat maakt ze duidelijk in een gesprek met Dag Allemaal. “We zijn ervanj geschrokken dat het zo’n ding was”, zegt Marie. “Alsof niemand Jef al had gezien.”

“We hebben het er achteraf nog over gehad, en Jef vond het allemaal prima, maar ik denk dat ik de volgende keer toch maar weer alleen op de rode loper ga staan”, besluit de dochter van Gert Verhulst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.