Nora Gharib liet buitenkans schieten

ByLisa Paulussen

29 november 2023
Foto: VTM

In een interview met Dag Allemaal onthulde ‘The Voice Kids’-presentatrice en actrice Nora Gharib dat ze een paar jaar geleden een unieke buitenkans heeft laten schieten. Een buitenkans waarop ‘Patser’-regisseurs van Adil El Arbi en Bilall Fallah haar attendeerde.

“Adil en Bilall lieten me een jaar of twee geleden weten dat de makers van de Hollywoodfilm ‘Black Panther’ ook Nederlandstalige acteurs wilden casten voor het vervolg op de film. Maar ik had toen een opdracht hier en ben niet naar die audities gegaan” onthult Nora.

Een beslissing waar ze nu toch wel wat spijt van heeft, moet ze toegeven. “Achteraf heb ik wel gedacht: ‘Waarom toch heb ik dat niet gedaan?!’, aldus de actrice en presentatrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.