Quantcast
EntertainmentRadio

Mats uit team Laura wint wildcard en mag naar liveshows van The Voice van Vlaanderen

Vanochtend kregen de vijf overgebleven kandidaten uit team Laura de kans om hun Blind Audition opnieuw live te brengen bij Maarten & Dorothee op Qmusic. Mats kreeg het luidste virtuele applaus en won zo de wildcard voor de liveshows van The Voice van Vlaanderen.

De ochtendshow van Qmusic stond volledig in het teken van De Voice van Vlaanderen, want de vijf talenten van de vijfde coach Laura Tesoro mochten hun Blind Audition opnieuw live zingen voor de luisteraars van Qmusic. Edison, Jamil, Yvette, Mats en Joran zetten hun beste beentje voor, maar het was uiteindelijk Mats die in de Q-app het luidste virtuele applaus kreeg.

Hij heeft de wildcard op zak en mag zich de eerste vertegenwoordiger van team Laura in de liveshows van The Voice van Vlaanderen noemen. Tijdens de liveshows drukte er geen enkele coach af voor Mats, maar Laura Tesoro pikte hem op.

“Heel hard bedankt om te stemmen! Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik denk dat ik zo meteen ga flauwvallen. Ik had het iedereen wel gegund!”

Mats (23) uit Team Laura

Bekijk hieronder de live auditie van Mats bij Maarten & Dorothee op Qmusic:

De resterende vier kandidaten van team Laura moeten nog voor hun plekje strijden in de laatste aflevering van The Voice Comeback Stage. De twee winnaars mogen Mats vervoegen in de liveshows van The Voice van Vlaanderen. Vanaf de eerste liveshow zal Laura met haar team aansluiten bij de andere coaches Natalia, Koen Wauters, Tourist LeMC en Niels Destadsbader.

De laatste aflevering van The Voice Comeback Stage: vrijdag 7 mei 2021 vóór de eerste liveshow van The Voice van Vlaanderen op VTM GO.

Lees ook: Q-luisteraars mogen wildcard weggeven aan één kandidaat uit team Laura

Toon meer

Gerelateerde berichten