Quantcast
Kijkcijfers

Meer dan 1,3 miljoen kijkers vieren 30 jaar VTM

Hoogste marktaandeel sinds de finale van K3 Zoekt K3

Op vrijdag 1 februari 2019 barstte één groot feest los bij VTM. De zender vierde zijn 30ste verjaardag met een straffe show vol verrassingen. Op sociale media regende het felicitaties, maar ook op het kleine scherm vierde Vlaanderen massaal mee.

Record sinds K3 Zoekt K3

De avond zelf zaten 1.212.000 kijkers voor het scherm, goed voor een zelden gezien marktaandeel van 61,7% (VVA 18-54). Zes op de tien kijkers stemden vrijdag dus af op de verjaardagsshow van VTM. Een record sinds de finale van K3 Zoekt K3 in 2015. Uitgesteld dikte het aantal kijkers nog aan tot 1.350.000 (live+2).

30 jaar VTM werd een aaneenschakeling van de meest memorabele tv-programma’s van de voorbije 3 decennia. Niet alleen de VTM-gezichten van nu, maar ook de iconen van vroeger waren van de partij. Die nostalgische trip werd duidelijk gesmaakt door de kijkers. Komende vrijdag zitten ze bij de zender goed voor nóg meer entertainment. Dan geven Koen Wauters, Natalia, Bart Peeters en Alex Callier het startschot van een nieuw seizoen The Voice van Vlaanderen, waarin heel wat nieuwigheden de competitie opdrijven.

Ontdek het volledige voorjaar van VTM.

Toon meer

Gerelateerde berichten