Quantcast
Televisie

Annelies en Joris derde koppel in Blind Getrouwd

Annelies en Joris zijn het derde koppel dat in het huwelijksbootje stapte in Blind Getrouwd. Des te nerveuzer de twee waren in de aanloop naar hun ontmoeting, des te meer beiden konden ontspannen vanaf hun eerste gesprek, want het klikte meteen.

Joris: “Annelies straalt echt een bepaald charisma uit. Het is echt een toffe madam, ze is mega enthousiast en heel los. Ik was zo trots dat ik daar stond met haar en wou eigenlijk gewoon aan iedereen tonen: ik vind ze geweldig. Ik voelde mij zeker aangetrokken tot haar en ik voelde de connectie.”

Annelies“Je kan eigenlijk al meteen zeggen dat er al een klik is, dat vind ik echt wel tof. Joris stelde me meteen op mijn gemak. Dat heb ik ook wel nodig. Ik merk dat ik soms in mijn gereserveerde serieuze cocon kan kruipen en ik voel dat hij dat kan relativeren. Joris trok me helemaal mee uit mijn comfortzone tijdens de fotoshoot. Ik had nooit durven dromen dat we zo’n positieve start zouden kennen, maar dat is mede dankzij Joris die mij zo meetrekt in het verhaal en dat vind ik aangenaam.”

In de tweede aflevering van Blind Getrouwd werd duidelijk dat Line en Victor aan mekaar gekoppeld worden, en tot slot Tim en Elke. Hoe het hen vergaat, ziet de kijker op maandag 11 februari.  

Blind Getrouwd, elke maandag om 20:35 bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde berichten