Metejoor in Dancing with the Stars - © SBS BelgiumMetejoor in Dancing with the Stars - © SBS BelgiumMetejoor in Dancing with the Stars - © SBS Belgium

Onverwachte mededeling aan het begin van Dancing with the Stars vanavond: Metejoor moet forfait geven na een schouderblessure.

De afvaller van deze week was dus al bekend nog voor de eerste punten werden uitgedeeld. Enkele weken geleden kwam bij Metejoor de schouder uit de kom, en dat gebeurde gisteren opnieuw. Na een aantal onderzoeken in het ziekenhuis blijkt het te gevaarlijk om nog verder te dansen. Voor hem zit de wedstrijd er dus helaas al op.

De vroegtijdige exit van Metejoor heeft verder geen gevolgen voor de wedstrijd. De punten van de jury en stemmen van het publiek van deze show worden gewoon opgeteld bij de volgende show. Dat zal pas op 8 januari zijn, want de komende twee zaterdagen krijgen we een kerst- en nieuwjaarsspecial te zien met kandidaten uit de vorige 2 seizoenen.

Björk catapulteerde Jonatan Medart een paar jaar terug naar een onzekere tijd voor de jonge TikTokker. Het acteerdebuut van Nora Gharib in Patser is er eentje om nooit te vergeten. Samen met haar danspartner Adriàn zette ze haar gevoelens om in een prachtige dans. De herinneringen die Lotte Vanwezemael het dichtst bij haar hart liggen, zijn die met haar ex-vriend. Ze vertaalde dat in een oprechte dans met haar partner Frank. De rebelse Delphine van Saken-Coburg neemt ons mee naar haar jeugd. Ze danste met Sander een disco inferno op de tonen van Madonna. Yemi Oduwale blikte terug naar een jeugd met twee kanten. Hij zocht zichzelf in een prachtige dans met Laura. Nina Derwael blikte met Simone terug naar haar gouden olympische medailles in Japan.

Ontdek hieronder de eindstand na show 3:

  1. Nina & Simone: 33 punten
  2. Nora & Adriàn: 32 punten
  3. Yemi & Laura: 32 punten
  4. Delphine & Sander: 28 punten
  5. Jonatan & Björk: 26 punten
  6. Lotte & Frank: 25 punten

Na het bekendmaken van de votingresultaten werd duidelijk welke twee koppels op de voorlaatste en laatste bengelen met de slechtste score. Delphine & Sander en Jonatan & Björk eindigen (in willekeurige volgorde) helemaal onderaan het klassement. Zij kregen een waarschuwing en hebben dus een achterstand goed te maken.

Dancing With The Stars, elke zaterdag om 19.45 uur live op Play4 en GoPlay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.