Quantcast
Big BrotherEntertainment

Mike en Matt zijn genomineerd in Big Brother

De genomineerden van deze week zijn bekend, Nederlanders Mike (29) en Matt( 20) moeten in spanning afwachten wie van hun het huis zal verlaten.

Veel keus voor de nominaties deze week was er niet, aangezien enkel de mannen konden genomineerd worden. De bewoners kozen overduidelijk voor Nederlanders Mike & Matt. Enkel Jill stemde opvallend nog steeds voor Nick & Michel. Zoey gaf een stem aan Mike, maar hoopt daarnaast ook Michel uit het spel te krijgen.

Dubbelspel

Mike maakte zich in het Big Brother-huis steeds minder populair toen uitkwam dat hij dubbelspel speelde. Hij trok op met de ‘fab five’ -Nick (30), Michel (36), Liese (28), Naomi (31) en Julie (34)- maar beloofde daarnaast aan tegenstanders Thomas & Jill dat hij nooit op hun zou stemmen. Toen bleek dat hij uiteindelijk wel voor Thomas & Jill stemde viel zijn gedrag niet in goede aarde en kwam de aap uit de mouw.

Wie van de twee mannen het huis morgenavond moet verlaten ligt in de handen van de kijker. Presentator Peter Van de Veire was vorige week ziek, maar zal deze aflevering opnieuw van de partij zijn om de liveshow in goede banen te leiden.

Wie moet er blijven? Stem op jouw favoriet via deze link.

Big Brother, elke weekavond om 22.40 uur op Play4 of 24/7 op goplay.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten